DIN INREDNINGSBUTIK I SKÄRGÅRDEN

Sedan 1987 hittar ni oss på Värmdö i Stockholms Skärgård, mellan Vaxholm i norr och Saltsjöbaden i söder. Endast 20 minuters bilväg från centrala Stockholm. Hos oss hittar ni ett av Sveriges bredaste sortiment av färg, tapet, textil, tyger, kakel, mattor och solskydd - och erfarna inredare som hjälper er att hitta rätt produkter för ert hem!

Färg
Kakel
Tapeter
Mattor
Textilier
Solskydd

Vi är experter på färg och har bland annat färg från Alcro, Nordsjö och Engwall o. Claesson. Vi har 700 tapetkollektioner och lika många tyg- och textilkollektioner från kända designers. Exempel på de märken vi har är Designers Guild, Midbec, Sandberg, Cole & Son, Colefax & Fowler, Osborne & Little, Elitis, JAB, Chivasso, Boråstapeter, Morris & Co, Sanderson och Ralph Lauren.

I vårt sortitment har vi heltäckningsmattor och avpassade mattor från Ogeborg, JAB, Golvabia, Kjellbergs, Polytuft, Morris & Co och Designers Guild. Vi har även ett stort utbud av kakel, klinker och mosaik från Lhådös Kakel. Från Lindhs och JAB har vi solskydd av hög kvalité och erbjuder rullgardiner, lamellgardiner och plisségardiner.

I vår inspirerande butik finns en syateljé och våra inredare hjälper er gärna!
VÄLKOMNA!

AKTUELLT & ERBJUDANDEN

Kampanjpriser på utomhusfärg

Bestå Briljant, 10 L
 2 690:- 

One Super Tech, 10 L
 2 490:- 

CORONATIDER - vI ERBJUDER HEMKÖRNING!

Om du under dessa märkliga virustider helst stannar hemma, men ändå vill passa på att förnya och förändra din borg, kan vi leverera till din dörr! Vi kan även ge rådgivning via telefon och chatt.

Om du är i riskzonen kan du beställa färg, tapeter och tyger genom att enkelt ringa eller maila.
Handlar du för över 2.000:- är hemkörningen gratis, annars 150:-. Eventuell färjeavgift tillkommer.

Vi kör även till bryggorna för omlastning till Vaxholmsbåtarna. Betalning sker enkelt via Swish eller banköverföring. Gäller leveranser i Nacka och Värmdö.

Telefonnummer: 08 570 333 30
E-postadress: mail@varmdofargbod.se

RABATTER

Vid köp över 6000:- hos oss får du alltid 15% rabatt när du handlar färg från Alcro och Nordsjö, tapeter, textiler, och heltäckningsmattor, och 10% när du handlar kakel, klinker, mosaik och solskydd.

INREDNINGSHJÄLP

VI FÄRGSÄTTER INSIDA SOM UTSIDA

Det går självklart att boka personlig inredningshjälp i butiken. Kostnaden är 650:-/timme, vid hembesök debiteras minst 3 timmar. Kontakta gärna våra färgsättare och inredare!


Värmdö Färgbod
Fenix Väg 16, 134 44 Gustavsberg

mail@varmdofargbod.se
08 - 570 333 30