20% rabatt på utomhusfärg 10 liter från Nordsjö

15% rabatt vid köp av Nordsjöfärg för 8000:- eller mer.

UTOMHUSFÄRG

NORDSJÖ ONE SUPERTECH  

Nordsjö One Super Tech är en självrengörande akrylattäckfärg avsedd för målning på träfasader. Den tjocka konsistensen ger ett färgskikt som resulterar i en extremt bra täckförmåga och kulörbeständighet. Används One Super Tech i system med Tinova Wood Base Oil och Primer Exterior resulterar det i en livslängd på upp till 16 år.

PRO VX+ 2 IN 1 OLJETÄCKFÄRG

Professional  VX+ 2 in 1  är en kombinerad grund- och täckfärg avsedd för målning utomhus på träfasader. Professional VX+ 2 in 1  är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat och innehåller ett unikt patenterat bindemedel som ger högre torrhalt, tjockare skikt och ett bättre skydd.

NORDSJÖ TRADITIONAL PRIMER EXTERIOR

Tinova Traditional Primer Exterior är avsedd för ny- och underhållsmålning av trä-konstruktioner utomhus. Genom sin sammansättning tränger den långt in i underlaget.

NORDSJÖ TINOVA TIXETT

Nordsjö Tixett Lasur är avsedd för träfasader utomhus. Underlaget skall vara torrt (max 16% fuktkvot) och väl rengjort. För bästa resultat skall nytt trä impregneras med Nordsjö Tinova V Träbas. Måla därefter hela konstruktionen 2 gånger med Nordsjö Tixett Lasur. Lacknaftalöslig.

NORDSJÖ MURTEX ACRYLIC

Murtex Acrylic är en helmatt fasad- och sockelfärg avsedd för målning på betong, lättbetong, puts och fibercementskivor.

NORDSJÖ TINOVA WOOD BASE OIL

Flytande träskyddsprodukt. Användningsområde: Mot rötsvamp och blånadassvamp på trä. Behörighetsklass 3. Behandlat trä ska övermålas. Tinova Wood Base Oil är en icke filmbildande grundningsolja som tränger in i träet och hindrar fuktupptagning, och minskar risken för sprickor och andra negativa effekter.

NORDSJÖ TINOVA TRANSPARENT EXTERIOR

Tinova Transparent Exterior är en högteknologisk lasur med lång hållbarhet avsedd för utomhusmålning av fasader och snickerier. Tinova Transparent Exterior ger liv i ditt trä och gör att strukturen och ådringen framhävs. Tinova Transparent Exterior är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat och innehåller unikt patenterat bindemedel som ger bättre skydd.

NORDSJÖ TINOVA TRADITIONAL EXTERIOR

Tinova Traditional Exterior är en alkydoljebaserad färg avsedd för målning utomhus på träfasader. Oljetäckfärgen framhäver ytans trästruktur och ger en täckande och jämn yta på gamla och nya träfasader. Lacknaftalöslig.

NORDSJÖ TINOVA PRIMER EXTERIOR

Nordsjö Tinova Primer Exterior
Tinova Primer Exterior är avsedd för ny- och underhållsmålning av träkonstruktioner utomhus. Genom sin sammansättning tränger den långt in i underlaget.

INOMHUSFÄRG

NORDSJÖ AMBIANCE XTRAMATT
Ambiance Xtramatt är en trendig extramatt väggfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv mm. Ambiance Xtramatt ger en djup och dämpad reflexfri yta som framhäver kulören. Trots att den är matt så är den avtorkningsbar och passar utmärkt i sovrum och vardagsrum.

NORDSJÖ AMBIANCE SKY

Ambiance Sky är en helmatt vit takfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv mm. Ambiance Sky har lång öppentid som underlättar målningen och ger helmatta skäckfria tak som lyser upp och ger en jämn och fin yta.

NORDSJÖ PROFESSIONAL GRUND+

Professional Grund+ är en helmatt grundfärg för väggar och tak. Torrhalten är hög vilket ger en god täckförmåga med god vidhäftning på olika underlag som puts, betong, lättbetong, byggplattor av olika slag, glasfiberväv m.m. Professional Grund+ ger efterföljande färdigmålning en jämnare yta i både glans och struktur.

NORDSJÖ PERFORM+ BATHROOM PRIMER

Perform+ Bathroom Primer är en kombinerad grund och limfärg avsedd för våtrum. Främsta användningsområde, i kombination med våtrumsväv och Perform+ Bathroom, är grundmålning av badrum, storkök, livsmedelsindustri, sjukhus samt andra miljöer med stora påfrestningar.

NORDSJÖ AMBIANCE SILKEMATT
Ambiance Silkematt är en trendig matt väggfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv mm. Ambiance Silkematt ger ett matt och mjukt intryck och passar bra i alla rum, speciellt på väggar som man vill kunna torka av smuts på.

NORDSJÖ NORDIC LIGHT
Nordic Light är vår vitaste helmatta väggfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv m.m. Tack vare den unika Lumitec teknologin reflekterar Nordic Light upp till 40% mer ljus. Detta gör att rummet verkar ljusare och belysning kan reduceras med upp till 20% men ändå upplevas som lika ljust. Detta ger en energisparande effekt.

NORDSJÖ PERFORM+ BATHROOM

Perform+ Bathroom är en halvblank akrylatfärg avsedd för våtutrymmen inomhus på puts, betong och gipsskivor. Främsta användningsområde är för målning av badrum, storkök, livsmedelsindustri, sjukhus samt andra miljöer med stora påfrestningar.

SNICKERIFÄRG

NORDSJÖ AMBIANCE SUPERFINISH 5

Ambiance Superfinish helmatt är en unik helmatt polyuretanförstärkt kvalitetsfärg med extremt bra utflytning och reptålighet. Färgen är avsedd för målning inomhus på dörrar, karmar, socklar samt rostskyddsgrundade plåt- och ståldetaljer. 

NORDSJÖ ORIGINAL SNICKERIFÄRG 40

Original Snickerifärg halvblank är en fyllig, vältäckande och lättapplicerad snickerifärg avsedd för målning inomhus på karmar, lister, socklar, snickerier m.m. Även rostskyddsgrundad plåt/metall inomhus kan färdigstrykas med Original Snickerifärg halvblank.

NORDSJÖ ORIGINAL
KVIST- OCH SPÄRRGRUND

Kvist- och spärrgrund är en vattenburen spärrande grundfärg för trä. Produkten används inomhus på obehandlat eller tidigare behandlat trä för att minska risken för missfärgniningar/genomblödningar från kvistar, gulnat trä mm.

NORDSJÖ PROFESSIONAL TRADITIONAL HÄFTTGRUND

Professional Traditional Häftgrund är en specialgrundfärg med utmärkta vidhäftningsegenskaper. Avsedd för inomhusmålning av olika snickerier. Kan användas för att spärra mot tidigare målning med bets och lasyr. Kan även fungera som grundfärg på svåra ytor som laminat, keramiska plattor, hård PVC, härdlackerade   snickerier m.m.

NORDSJÖ AMBIANCE SUPERFINISH 40

Ambiance Superfinish halvblank är en polyuretanförstärkt kvalitetsfärg med extremt bra utflytning och reptålighet. Färgen är avsedd för målning inomhus på dörrar, karmar, socklar samt rostskyddsgrundade plåt- och ståldetaljer. Tack vare den hårda yta som Ambiance Superfinish halvblank ger lämpar den sig ypperligt för målning inuti t.ex. köksskåp.

NORDSJÖ ORIGINAL SNICKERIFÄRG 70

Original Snickerifärg blank är en fyllig, vältäckande och lättapplicerad snickerifärg avsedd för målning inomhus på karmar, lister, socklar, snickerier m.m. Även rostskyddsgrundad plåt/metall inomhus kan färdigstrykas med Original Snickerifärg

NORDSJÖ PROFESSIONAL HÄFTGRUND SUPERTÄCK

Professional Häftgrund Supertäck är en vattenburen, extremt täckande och snabbtorkande grundfärg avsedd för inomhusmålning av snickerier och väggar. Den utmärkta vidhäftningen gör att Professional Häftgrund oftast kan användas vid målning av svåra underlag som laminat, keramiska plattor, hård PVC, härdlackerade snickerier m.m.

INOMHUS LACK

NORDSJÖ ORIGINAL PARKETTLACK MATT

Original Parkettlack matt är en 1-komponent lack för parkett och trägolv som även lämpar sig för obehandlad kork, trappor, invändiga snickerier mm. Original Parkettlack ger en slitstark yta.

NORDSJÖ ORIGINAL PANELLACK BLANK

Original Panellack blank är en ljusäkta panellack för invändig lackering av trä, t.ex. tak- och väggpanel, lister, karmar mm. För bruksytor såsom köksbänkar eller liknande rekommenderas Original Möbellack.

NORDSJÖ ORIGINAL MÖBELLACK HALVBLANK

Original Möbellack halvblank är en klarlack för invändig lackering av möbler, avställningsytor och övriga ytor som kräver en slitstark yta. Ytan skall vara ren, torr och dammfri. Obehandlat trä stryks 2-3 ggr beroende på träets sugförmåga. Slipa lätt med ett fint sandpapper mellan strykningarna. Tidigare lackerat trä rengörs, mattslipas och stryks 1-2 gånger, ej under +10 ºC.

NORDSJÖ ORIGINAL PARKETTLACK HALVBLANK

Original Parkettlack halvblank är en 1-komponentslack för parkett och trägolv som även lämpar sig för obehandlad kork, trappor, invändiga snickerier mm. Original Parkettlack ger en slitstark yta.

NORDSJÖ ORIGINAL PANELLACK MATT

Original Panellack matt är en ljusäkta panellack för invändig lackering av trä, t ex tak- och väggpanel, lister, karmar mm. För bruksytor såsom köksbänkar eller liknande rekommenderas Original Möbellack.

GOLVFÄRG

NORDSJÖ PERFORM + DIAMOND FLOOR

Perform + diamondfloor är en halvblank golvfärg för inomhus bruk. Används vid målning av betong och trägolv med lättare till normalt slitage. OBS! Ej till garagegolv.

Värmdö Färgbod
Fenix Väg 16, 134 44 Gustavsberg
mail@varmdofargbod.se
08 - 570 333 30